Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Piyasada 70 tl – one hundred tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek petek servisi temizlik işlerinide petek servisi yapılır.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek petek servisi derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum petek servisi dur

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile ninety dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Anında Temizlik olarak petek servisi petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page