Top latest Five su kaçağı tespiti Urban news

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek bare minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Sizlerde bu sorundan kısa sürede kurtulmuş olursunuz. Su kaçağının korkulacak bir sorun olmadığını anlarsınız. Elbette bu hangi tesisatçıdan destek aldığınıza bağlıdır.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Kayaşehir bölge sindeyim sıhhi tesisat ve doğalgaz ustasıyım tesisata dair bütün tamir ve revizyon işlerini yapıyorum

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çOkay uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çok akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

twenty yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve su kaçak tespiti oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Report this wiki page